Empresa

"El jardiner es fa poc a poc, creix en el seu art com l'arbre noble lentament i tranquil·lament".

(Nicolau Mª. Rubió i Tudurí, revista Mirador, desembre de 1929.)

L'any 1952, el Sr. Andreu Massoni Martí format com a jardiner a l'escola de jardineria Nicolau Mº. Rubió i Tudurí, funda la seva pròpia empresa, en un moment en què la jardineria a Catalunya no coneixia el desenvolupament i el potencial econòmic que té avui dia.Comença, doncs, creant els jardins de les famílies més il·lustres de Barcelona i rodalies. Cultivant ell mateix, les seves pròpies espècies vegetals.
Massoni S.L. avui dia a càrrec dels fills del fundador, ha sabut mantenir-se al capdavant de les empreses de jardineria de Catalunya. D'una banda, oferint un servei integral de jardineria, i coordinant tots i cadascun dels industrials que intervenen en la creació del jardí i cuidant-ne fins el darrer detall; i per altra banda, diversificant la seva activitat, creant o participant en d'altres empreses. D'aquesta motivació neix l'empresa Ingenieria de Cubiertas Verdes S.L. Fruit de l'interès que suscitaven els temes relacionats amb les cobertes enjardinades. Massoni S.L. és empresa col·laboradora de l'empresa alemana ZinCo, www.zinco.dewww.zinco-cubiertas-ecologicas.es. Empresa pionera i líder en el sector arreu del món.

Membres de:
Empreses relacionades
Massoni SL   •  Torrefigueras 37   •  08830 Sant Boi del Llobregat   •  Tel. 93 640 04 25   •  Fax. 93 630 72 89   •  massoni@massonisl.com